Τριήμερη εκδρομή:Ολυμπία-Καλαμάτα-Σπήλαια Διρού-Μοναεμβασιά-Σπάρτη

 

 

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ιωαννίνων (Τ.Α.Κ.Δ.Ε.Ν.Ι.)
βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο στις 4, 5 & 6 Ιουλίου 2014.
Ακολουθεί το πρόγραμμα:
1Η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04/07/14, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στην Ολυμπία, στον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας. Ένας χώρος γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε τέσσερα χρόνια η ολυμπιακή φλόγα για να μεταφερθεί στον τόπο που γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες. Παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2Η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 05/07/14, ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ.
Πρωινό. Μικρή περιήγηση στην πόλη της Καλαμάτας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα Σπήλαια Διρού. Στη συνέχεια του δρόμου μας θα κάνουμε στάση για φαγητό στη σύγχρονη παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα, το Γύθειο. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για τη μεσαιωνική καστροπολιτεία που βρίσκεται σκαρφαλωμένη σε βράχο και που συνδέεται με την αντικρινή [πελοποννησιακή ακτή, με μια στενή λωρίδα γης, την Μονεμβασιά. Δεκάδες εκκλησιές, αρχοντικά πλουσίων εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και στριφογυριστά καλντερίμια διατηρούνται σε αξιοσημείωτα καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού, που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι το 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής. Αργά το απόγευμα, αναχώρηση για τη Σπάρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 06/07/14, ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για περιήγηση στην όμορφη πόλη της Σπάρτης, που βρίσκεται κάτω από τις μεγαλοπρεπείς κορυφές του Ταϋγέτου. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την ατόφια βυζαντινή πολιτεία, το Μυστρά. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με μικρές στάσεις στο δρόμο, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 90€ / κατ’ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
Συμβολικά για τα μέλη του Ταμείου, σύμφωνα με το καταστατικό, θα υπάρχει έκπτωση 10%.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
– Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.
– Μια (1) διανυκτέρευση στην Καλαμάτα και μια (1) διανυκτέρευση στην Σπάρτη σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, με πρωινό.
– Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
– Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.
– Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
– Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.
– Ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
– Ό, τι δεν αναφέρεται ρητά στα ‘περιλαμβάνει’.
Ώρα αναχώρησης: 7:00 πμ.
Σημείο εκκίνησης: Μπροστά στην Ακαδημία.
Προκαταβολή: 40 €
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως 20 Ιουνίου στα μέλη του Δ.Σ. του Τ.Α.Κ.Δ.Ε.Ν.Ι. και στα τηλέφωνα:
Κλουδά Αγνή 6943074558
Ντούρος Ιωάννης 6977903112
Καμμένος Λεωνίδας 6977929539
Μπαρμπαγιάννης Δημήτρης 6972708041
Δούκα Μαγδαληνή 6974454369

καθώς και στο τουριστικό πρακτορείο «Pamvotis Travel»:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε